Aktualno

Uspešno smo zaključili projekt "Od gozda do hiše", podprt s strani Republike Slovenije, Evropske Unije in Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Viharnik uspešno "previharil" prvih 50 let.
Praznujemo abrahama.

Izjava o zasebnosti

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je:

GOZDNO GOSPODARSTVO Slovenj Gradec d.d.
Vorančev trg 1
2380 Slovenj Gradec

E: info@gg-sg.si

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.gg-sg.si. Z uporabo spletnega mesta www.gg-sg.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.


Zbiranje osebnih podatkov

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

  • Ime in Priimek (posledično tudi spol)
  • E-mail
  • Država

Spletna stran www.gg-sg.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. 

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP
  • vrsta brskalnika
  • imena domen
  • čas dostopanja
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.


Uporaba osebnih podatkov

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani

Varovanje osebnih podatkov

Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec d.d. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Gozdno Gospodarstvo Slovenj Gradec d.d.. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.


Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Aktualno