Podjetje

Aktualno

Uspešno smo zaključili projekt "Od gozda do hiše", podprt s strani Republike Slovenije, Evropske Unije in Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Viharnik uspešno "previharil" prvih 50 let.
Praznujemo abrahama.

Zaposlitev

Naš skupni imenovalec in cilj je, da si nenehno prizadevamo izboljševati in nadgrajevati poslovanje. Zavedamo se, da je ključ za doseganje tega cilja v ljudeh. Ti so vez med poslovnimi cilji in strategijami za njihovo uresničitev.

Ker so danes spremembe na trgu vedno hitrejše, to od organizacije zahteva tudi večjo fleksibilnost in sposobnost predvidevanja ter hitrega in ustreznega odzivanja na spremembe. Pri tem se zavedamo, da so ključnega pomena v organizacijah zaposleni, ki so opremljeni z ustreznimi znanji, sposobnostmi in veščinami. Zavedamo se, da so samo ljudje sposobni nenehnega učenja in razvijanja ter prilagajanja spremembam v okolju. V podjetju smo usmerjeni k primernemu zaposlovanju in razvijanju ljudi; razvoj zaposlenih je eden ključnih procesov, ki služi uresničevanju vizije in ciljev naše družbe v nenehno spreminjajočem se okolju.

Trenutno stanje zaposlenih v Gozdnem gospodarstvu Slovenj Gradec skupaj z vsemi povezanimi družbami je 129 ljudi (november 2016). Izobrazbena struktura se iz leta v leto izboljšuje, saj je organizacija naklonjena željam zaposlenih po dodatnem izobraževanju ter usposabljanju, tako na področju ožje specializacije za konkretno delovno mesto kot tudi širše za pridobivanje znanj na področju osebne rasti in nadgradnje. Starostna struktura zaposlenih, zlasti proizvodnih delavcev, je nekoliko manj ugodna, na trgu delovne sile pa primanjkuje mladih usposobljenih kadrov za delo v gozdu.

Prosta delovna mesta:

IŠČEMO VOZNIKA ČELNEGA NAKLADAČA
 
Iščemo samoiniciativno in odgovorno osebo, nekoga, ki samostojno in natančno opravlja naloge. Če ste pozitiven in iskren človek, ki se hitro znajde v dinamičnem okolju in zadoščate spodaj naštetim zahtevam, potem vas vabimo, da nam pošljete vlogo s svojim življenjepisom.
Kaj delo obsega?
• manipulacija hlodovine v skladišču,
• manipulacija žaganega lesa,
• vožnja viličarja po potrebi, (skladišče hlodovine …)
Pričakujemo:
• opravljen izpit za strojnika (upravljavca) težke gradbene mehanizacije (TGM)
 
Trajanje zaposlitve:
- poskusno delo 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen delovni čas
Če vidite svoj potencial v našem podjetju, potem se nam s prošnjo in priloženim življenjepisom oglasite po elektronski pošti (marjeta.krizovnik@gg-sg.si) ali na naš naslov.
Rok prijave: 6. 11. 2019
Ustrezne kandidate bomo povabili na razgovor na sedež podjetja.
 

Slovenj Gradec, 18.10.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 ________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Če v tem trenutku ne najdete ustrezne ponudbe, a ste začutili, da bi lahko s svojimi potenciali prispevali k naši skupni rasti, če si želite z nami sodelovati v okviru posameznih projektov in so vam naše vrednote blizu, vas prijazno vabimo, da nam pošljite svoj življenjepis (CV) oziroma svojo kratko predstavitev.

 

 

 

 

 


 

Kontakt

[Naslov]
Odgovorni kadrovnik
Marjeta Križovnik
Telefon:+ 386 (0)2 88 39 491

Aktualno