Podjetje

Aktualno

Uspešno smo zaključili projekt "Od gozda do hiše", podprt s strani Republike Slovenije, Evropske Unije in Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Viharnik uspešno "previharil" prvih 50 let.
Praznujemo abrahama.
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Lesoteka hiše, d. o. o.

Gozdno Gospodarstvo Slovenj Gradec preko spin-off podjetja ustanovljenega preko Razvojnega centra koroškega gospodarstva (RACE KOGO) uresničuje svojo vizijo »Od gozda do hiše«. Podjetje Lesoteka hiše, d. o. o., je tako zadnje v dolgi predelovalni verigi, katere cilj je čim večja dodana vrednost slovenskemu lesu.

Slovenija je dežela gozdov in lesa, in dejstvo je, da v Sloveniji vse bolj narašča zanimanje za okolju prijazen, sonaraven, trajnosten in estetsko nadstandarden način gradnje – gradnje z lesom, ki je material 21. stoletja. Les je prihodnost in priložnost za podjetje Lesoteka hiše. Ravno zaradi krize so se pojavile nove vrednote, kot sta na primer varčnost in ekološka neoporečnost. Zamenjati bo torej treba energijsko potratne materiale z naravnimi, saj nas v to silijo podnebne in energetske razmere, zato lahko pričakujemo povečano povpraševanje po lesenih hišah.

V Gornjem Gradu smo oživili proizvodnjo in nadaljujemo tradicijo izdelovanja lesenih masivnih hiš po sistemu brun od podjetja Smreka, d.o.o., katere blagovna znamka je še danes sinonim za kvalitetno gradnjo iz brun ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Prodajni program brunaric smo dopolnili še z izdelavo hiš iz masivnih lesenih sten. Pri tem kupcem ponujamo sistem masivnih sten MHM (Massiv Holz Mauer) in CLT (Cross Laminated Timber), ker zanimanje po takšnih hišah v tujini in v Sloveniji izjemno narašča. K temu smo dodali še dopolnilni program vrtnih ut, manjših bungalovov ter izdelavo lesenih fasad in teras.

Vizija družbe Lesoteka hiše je postati vodilna družba na področju lesene masivne gradnje v Sloveniji in prepoznavno podjetje v gradnji iz masivnega lesa v tujini ter vzpostaviti močno blagovno znamko, ki bi bila sinonim za kvalitetno in masivno gradnjo iz lesa.

Za dodatne informacije nas obiščite na spletni strani: www.lesoteka-hise.si

 

Osebna izkaznica podjetja

Firma: Lesoteka hiše podjetje za izdelavo masivnih lesenih hiš, d. o. o.
Firma skrajšano: Lesoteka hiše, d. o. o.
Sedež: Celjska cesta 7, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)2 88 39 491
Telefaks: +386 (0)2 88 42 684
Spletni naslov: www.lesoteka-hise.si
Elektronski naslov: info@lesoteka.si
Matična številka: 6226108000
Davčna številka: 47987570
Transakcijski računi: SI56 9067 2000 0781 687, odprt pri Poštna banka Slovenije, d. d.
Šifra dejavnosti: 16.230 Stavbno mizarstvo
Datum vpisa v sodni register: 25.09.2012, pri Okrožno sodišče Slovenj Gradec
Osnovni kapital družbe: 7.500,00 EUR
Direktor: Žan PRITRŽNIK


Kontakt

[Naslov]
Direktor
Žan PRITRŽNIK,
univ. dipl. ekon.
Telefon:+ 386 (0)51 332 421

Aktualno