HITRI KONTAKT +386 02 88 53 480

Projektiranje inženirskih objektov

Strokovno projektiranje

Gradbeno inženirskih objektov

Začetki projektiranja v sklopu Lesoteka d.o.o., segajo že več kot 50 let nazaj, od leta 2000 pa podjetje nadaljuje intenzivnejši razvoj na tem področju. Projektivni biro Lesoteka Projektiva se ukvarja s projektiranjem gradbeno inženirskih objektov s poudarkom na prometni in komunalni infrastrukturi vključno z zunanjo ureditvijo. Naš celosten pristop k projektiranju inženirskih objektov zajema kompletno izdelavo projektne dokumentacije v skladu z gradbenimi zakoni in predpisi. Vključuje projektne dokumentacije gozdnih prometnic, lokalnih in državnih cest, mostov, nadvozov in galerij, podpornih zidov, sistemov odpadnih in meteornih voda, itd.

Lesoteka
PROJEKTIVA d.o.o.

Projektiranje gradbeno-inženirskih objektov izvaja podjetje Lesoteka Projektiva d.o.o.

Referenčni projekti

Projektiranja gradbeno-inženirskih objektov

Masivni leseni objekti

Lesoteka Hiše

Lesoteka pa nima znanja le na področju nizkih gradenj. V skupini Lesoteka se podjetje Lesoteka hiše ukvarja izključno z leseno gradnjo in izvedbo masivnih lesenih hiš, ter večjih javnih in komercialnih objektov.

Druge storitve

Iz Lesotekine gozdno-lesne verige

Oglejte si še druge rešitve primarne predelave, projektiranja in inženiringa, ki jih Skupina Lesoteka nudi in izvaja v okviru gozdno-lesne verige “Od gozda ... do hiše”.